BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, October 27, 2017

:therobekkk raya 2017 - Al Safina Kijal Beach Resort:

gigih tak aku hahahaha
nak jugak cite pasal raya yang lepas 
tak kisah dah lepas pun janji ader cerita di sini hehe
alaaaa ni kira therobekkk raya lah yea haha

Sabtu 24 June 2017


legaaaaa Mardhiah tido sepanjang perjalanan
pukul 6 petang okeh baru sampai sana..dekat 12 jam haa
sampai lambatttt sebab jem lama gilaaaaa
selalu jem jugak tau tapi ini jem yang takmo gerak gerak

dah agak dah memang akan sampai lambat
so aku kol budak receptionist tue bagitahu aku sampai lambat
kalau tak diberitahu manalah tahukan 
bilik aku diberi pada orang lain


kali ini selama 4d3n kami stay di


aku ambil bilik Family Room, dua bilik bersambung di tengah


bilik ini ada 2 katil supersingle...1 katil queen


yang tue pintu masuk, bilik nie mengadap pool


bilik yang ini pulak 1 queen
pintu belakang bilik nie mengadap ke laut


nampak tak dua bilik bersambung
belah sana bilik anak2
belah sini bilik mak pak ye hahaha


bilik air biasa biasa saja...yang penting bersih dan tak berbau


bilik sini ader tv...bilik sana pun ader tv
so takde berebut nak tengok cite ape dengan anak-anak


view malam


hujung sana tempat makan


semua bilik mengadap pool


nie area belakang, 
tempat makan dan ada taman permainan


tempat lepak petang petang mengadap ke laut

(gambar semuanya ihsan dari web al safina)

dah berehat malam lepas maghrib jom ke rumah tok ki


Marissa siap bawa bunga api lagi nak main kat umah tokki

ye ye ye...memang kami tido hotel pada Hari Raya yang lepas
nak buat macam mana dah bilik takde ..bukan takde, tak cukup
dah bertahun begini hahaha ..mentua pun dah paham sangatt
kadang balik je kampung dier akan tanya tido di mana haa gituuu
lagipun kan aku menyusu...tak elokla nak lepak lepak gitu je
laki pun kata eloklah duduk hotel, senang cerita

0 comments:

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...